Vi sikrer et rent og ordentligt arbejdsmiljø...

TG Service er et rengøringsselskab, som er specialiseret indenfor erhvervsrengøring for mindre og mellemstore virksomheder samt slutrengøring i forbindelse med renovering og nybyg.

Virksomheden blev grundlagt i 2007 af Tina Graver og er placeret få kilometer fra Give by og servicerer virksomheder i hele trekantområdet. 

ejendomsrengøring erhvervsrengøring slutrengøring tgservice kantiner grøn rengøring

 

Tina Graver:
"Vi sikrer et bedre arbejdsmiljø for dig og din arbejdsplads..."
Vi mener, at arbejdsmiljøet er vigtigt for en god arbejdsplads. Arbejdsmiljø er mange ting bl.a. at medarbejderne har gode arbejdsvilkår, men ikke mindst at indeklimaet er rent og i orden. Dette kan et kompetent rengøringsteam være behjælpeligt med.

Nænsom rengøring
Vi benytter udelukkende godkendte rengøringsmidler og tænker grønt, hvorfor vi har gjort det til en dyd at bruge en minimal mængde af midlerne. Alt sammen til glæde for vores kunder og miljø.

Fleksible arbejdstider
Vi udfører såvel daglig rengøring som hovedrengøring, og er fleksible i arbejdstiderne. Dvs. at vi kan gøre rent, når det passer ind hos jer.

Opstart og samarbejde
Vi indleder ethvert samarbejde med en hovedrengøring. Det sikrer, at vi har de bedste forudsætninger for en god opstart af vores samarbejde.
Inden vi laver en egentlig aftale, kommer vi ud og gennemgår virksomheden sammen med Jer. Her bliver vi enige om omfanget af rengøringen, hvorefter vi laver et tilbud som stemmer overens med Jeres ønsker. Tilbuddet er Jer i hænde senest to dage efter gennemgangen.
Vi betegner os selv som værende konkurrencedygtige og giver altid et uforpligtende tilbud.

"Vores mål er at drive en virksomhed som dagligt arbejder med høj kvalitet, og er i en evig søgen for at yde den bedste service for vores kunder, som vi betragter som vores samarbejdspartnere"